Tijdens administratief werk viel bij de politie een Alkmaarder op omdat hij het de laatste twee jaar wel heel bont maakte in het verkeer. Sinds maart 2020 heeft hij maar liefst 25 verkeersboetes verzameld en daarvan waren er zestien voor het niet handsfree bellen tijdens het rijden. De politie heeft een verzoek tot invordering van zijn rijbewijs aangevraagd bij het CBR.

De behandelende verkeersagent is verbluft: "Zestien keer, daar kan je gewoon een leuke auto voor kopen waar een carkit al in zit! De andere bekeuringen waren ook allemaal verkeerd gerelateerd. Voor deze inwoner uit Alkmaar heb ik zojuist een artikel 130 melding opgemaakt naar het CBR voor het structureel negeren van verkeersregels."

Artikel 130 van de Wegen & Verkeerswet betreft invordering van het rijbewijs van een persoon die al dan niet opzettelijk gevaar veroorzaakt in het verkeer.
Pin It
Bekeken: 7531x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/