In de nacht van zaterdag op zondag rukten de hulpdiensten uit voor een ongeval op de Westerweg (N242) in Heerhugowaard. Het eenzijdig ongeval gebeurde ter hoogte van het viaduct met de aansluiting op de Westtangent. De bestuurder reed in de richting van Alkmaar, maar wist niet tussen de lijnen te blijven in de flauwe bocht onder het viaduct. De auto vloog over de kop en belandde ondersteboven in een sloot langs de weg.

De hulpdiensten werden rond 4:50 uur gealarmeerd. Ook de duikers van de brandweer van Heerhugowaard kwamen in actie. De bestuurder wist zelf uit de auto te klimmen. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de man een blaasproef afgenomen met onbekende uitslag.

De brandweer heeft nog zoekslagen gemaakt in het water om er zeker van te zijn dat niet meer inzittenden bij het ongeluk betrokken waren. Een berger heeft de auto daarna uit de sloot getrokken en meegenomen. Tijdens het incident en de berging was de Westerweg afgesloten en had het weinige verkeer in de nachtelijke uren enige hinder. (Beelden: Glocal Media)
Pin It
Bekeken: 3173x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/