Een grote, uitslaande brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een woonboerderij aan de Alkmaarse Kennemerstraatweg in as gelegd. De brand brak rond 01:00 uur uit. De bewoners waren toen thuis, maar konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen.

Een klein half uur later sloegen de vlammen uit al het dak, het vuur was rond 03:00 uur nog niet gedoofd, maar toen was al duidelijk dat het pand als verloren moet worden beschouwd. Een nabijgelegen appartementencomplex is niet in gevaar geweest, er hoefden geen woningen ontruimd te worden.

Bij de brand kwam veel rook vrij die richting de Heilooërdijk trok, zo meldde de Veiligheidsregio. Omwonenden werd geadviseerd ramen en deuren te sluiten, en ventilatiesystemen uit te schakelen. De oorzaak is nog niet bekend, maar het vuur is begonnen in de rieten kap van de woning.
Pin It
Bekeken: 18604x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/