Vereniging Tropenvrienden Alkmaar en BersaMaju, de jongerentak van de VTA, organiseren op zondag 9 september bij Wijkcentrum De Oever voor de twintigste keer het Preuvenement. Op deze vrij toegankelijke mini Pasar Malam is te genieten van live muziek, workshops, een markt, demonstraties en natuurlijk heerlijk Indisch en Moluks eten.

Het Preuvenement is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid van een kleine proeverij naar een succesvolle mini Pasar Malam. Sinds vorig jaar zijn het de jongeren die de organisatie op zich hebben genomen. Zij vinden het belangrijk dat de Indische en Molukse cultuur voortgezet worden.

Iedereen kent nasi goreng en saté wel, maar de Indische keuken biedt veel meer. De leden en vrienden van de vereniging bereiden de lekkerste Indische en Molukse gerechten voor om te ontdekken.

Verder is er live muziek, is er een Indonesische markt en zijn er demonstraties koken en pencak silat. Ook zijn er workshops met het angklung instrument en zowel Indonesische als Polynesische dans. Iedereen kan de fotobooth in voor een foto in een originele becak en kinderen kunnen zich laten schminken.

Het Preuvenement duurt van 13:00 tot 18:00 uur en wordt gehouden op het buitenterrein van De Oever. Meer informatie is te vinden op bersamaju.nl en op facebook.com/BersaMaju.
Pin It
Bekeken: 3322x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/