"Gevaarlijk en onverantwoord" zijn de termen die de bewoners van de Schelphoek gebruiken als het gaat om de geplande afsluiting van het Wolfspad.

Vanaf maandag begint de bouw van het Turfschip op het braakliggend terrein naast parkeergarage De Schelphoek, zo meldt NHD. De bouw en de wegomleiding zullen naar schatting twee jaar duren. Om het grote bouwverkeer enigszins veilig naar de bouwlocatie te loodsen, wordt vanaf maandag het Wolfspad aan de kant van de Korte Vondelstraat afgesloten voor het verkeer.

Wijkbewoners kunnen dan niet meer via dit gedeelte van het Wolfspad de bewonersgarage bereiken en worden omgeleid via de Voormeer en het Raaksje. De zorg om de kinderen die op straat spelen is groot, net als de zorg om het in- en uitrijden van de bewonersgarage.

Bij de ingang van deze garage moet een scherpe bocht gemaakt worden en is het zicht op tegenliggend verkeer nihil. Zelfs in de aankondigingsbrief van het bouwbedrijf wordt aangeraden om hier voorzichtig te zijn, wat onder bewoners tot een nog grotere ongerustheid leidt.

De verenigde wijkbewoners hebben een brief gestuurd aan het Alkmaars college en gevraagd om de veiligheid van de omleiding te verbeteren.
Pin It
Bekeken: 2902x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/