Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 9 jaar die houden van zingen, dansen en acteren kunnen terecht bij de minimusicalklas van Oberon Theaterproducties. Op dinsdag 11 september start er weer een nieuw blok van 10 lessen.

De kinderen krijgen les in zang, dans en spel. Het blok wordt afgesloten met een optreden voor familie en vriendjes. De lessen worden op dinsdagmiddag van 16:15 uur tot 17:15 uur gegeven in buurtcentrum De Rekere aan de Drechterwaard 16 in Alkmaar.

Iedereen kan meedoen aan deze musicalklas. Voor deze groep zijn er geen audities. Inschrijven kan via het sturen van een e-mail met contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is de vinden op de website oberontheater.nl.
Pin It
Bekeken: 2340x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/