Zondagavond rukten de hulpdiensten massaal uit na de melding dat er mogelijk iemand te water was geraakt bij Skeef aan het strand van Luna in Heerhugowaard. Op dat moment was er een Happy Boeddha feest aan de gang bij het watersportcentrum. Uiteindelijk bleek het om loos alarm te gaan.

Politie, ambulance, brandweer én traumahelikopter spoedden zich rond 23:00 uur naar de plaats des onheils. Ook werd een Burgernetbericht uitgestuurd waarin werd verzocht uit te kijken naar een zwemmer die slechts gekleed was in een witte onderbroek. Uiteindelijk werd de 'drenkeling' thuis onder de douche gevonden.

Een op het natte gras geparkeerde ambulance kwam vast te zitten en is door een busje van de brandweer weer de weg op geholpen. Daarna keerde de rust bij het strand weer vrij snel terug.
Pin It
Bekeken: 3312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/