Sportservice Langedijk vervangt tijdelijk het in mei opgestapte bestuur van Dorpshuis De Zwaan in Uitgeest. Daarna moet er een nieuw, vast, bestuur zijn samengesteld, zo meldt mediapartner NHnieuws.

Om het dorpshuis open te houden, heeft het college van Uitgeest besloten om per 30 juli het dagelijks beheer voor een halfjaar over te dragen aan Sportservicepunt Langedijk. De organisatie verzorgt in deze periode de horeca- en verhuuradministratie.

Een locatiemanager was in het verleden verantwoordelijk voor het dagelijks beheer. Hij stopte begin dit jaar met dit werk, waarna het bestuur de taken overnam. Toen ook dat bestuur opstapte, oordeelde de gemeente dat een professionele organisatie beter het beheer op zich kon nemen zodat het nieuwe bestuur niet ook dat erbij zou krijgen.

Sportservicepunt Langedijk - dat meerdere zwembaden, sporthallen en theaters in de regio beheert - was volgens gemeente Uitgeest het meest geschikt om het beheer tijdelijk op zich te nemen.

Voor de start van het nieuwe seizoen wordt voor huurders en vrijwilligers nog een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met Sportservicepunt Langedijk. (foto: website Dorpshuis De Zwaan)
Pin It
Bekeken: 2400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/