Autisme komt meer voor dan men denkt. De laatste jaren is er steeds meer bekend geworden over autisme bij volwassenen. Autisme wordt vaak pas opgemerkt op het moment dat er grote veranderingen spelen of wanneer er gekeken wordt naar achterliggende factoren van terugkerende problemen in het leven van de persoon.

Mieke Bellinga, verpleegkundig specialist, organiseert een bijeenkomst om autisme beter te kunnen begrijpen. Zij heeft ruime ervaring met de problematiek en werkt met mensen die autisme hebben.  Daarnaast vertelt een ervaringsdeskundige uit eigen ervaring wat hem of haar geholpen heeft. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 juni in de bibliotheek Kennemerwaard, Parelhof 1a in Heerhugowaard. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.  De toegangsprijs is €3,00 te betalen via pin of iDEAL.
Pin It
Bekeken: 2468x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/