Een 33-jarige motorrijder uit Heerhugowaard moest vrijdagnacht zijn rijbewijs en motor inleveren, nadat hij wel heel bont had gemaakt in Amsterdam. Na meerdere grove verkeersovertredingen sloeg de motorrijder met nogmaals hoge snelheid op de vlucht voor de politie, maar hij ontkwam uiteindelijk niet.

Tijdens een snelheidscontrole aan de Cornelis Douwesweg passeerde de motorrijder met zijn passagier de politie met een snelheid van 128 kilometer per uur, waar 50 km/u is toegestaan.

Nog voordat de agenten de motorrijder veilig aan de kant van de weg konden zetten, keerde hij om en reed al spookrijdend met hoge snelheid terug richting de Hardwareweg. Na een korte achtervolging werd de bestuurder van de motor zich verbergend achter een elektriciteitshuisje aangetroffen.

Het rijbewijs van de Heerhugowaarder is direct ingevorderd en zijn motor is in beslag genomen. Daarnaast is de inwoner van Heerhugowaard ook aangemeld voor een Educatieve Maatregel Gedrag.
Pin It
Bekeken: 3355x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/