Het was onrustig dinsdag in de Alkmaarse rechtbank, zo meldt het NHD. Politierechter H. de Wit drukte per ongeluk de alarmknop in, waarop de parketpolitie met alle toeters en bellen uitrukte omdat werd gedacht dat er een noodsituatie was.

De politierechter kon niets meer dan haar excuses aanbieden voor het loze alarm. De parketpolitie was nog niet klaar, want tegelijkertijd werd er stampei gemaakt in een andere rechtszaal, door een gedaagde die op weg naar de rechtbank werd betrapt op zwartrijden.

De zwartrijder vluchtte voor de spoorwegpolitie om op tijd bij zijn rechtszaak te zijn. De boa's wachtten hem bij de rechtbank op maar konden hem niet direct aanhouden, zijn advocaat en de rechter zaten te wachten op hem. De metgezel van de zwartrijder kreeg op de gang wel een boete.
Pin It
Bekeken: 2838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/