Dinsdagavond rond 22.30 uur was het weer zover: in verband met een storing was de Leeghwaterbrug op de N242 bij Alkmaar afgesloten, zo meldt mediapartner NHnieuws.



Volgens de politie konden de slagbomen niet meer omhoog en moest het verkeer daarom omrijden. Een wegbeheerder werd ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Opmerkelijk genoeg sloot hij de rijhelft richting de A9 niet af bij de Nieuwe Schermerweg. Nietsvermoedende bestuurders reden dus in file tot aan voor de brug, en moesten vervolgens in file weer terug over de eigenlijke rijbanen richting de A9. Bij het tuincentrum stond niet aangegeven dat men de parallelweg op moest, maar mensen besloten dit toch maar te doen in plaats tegen de officiële rijrichting in naar de Nieuwe Schermerweg te rijden.

Er ontstond een fikse vertraging, terwijl een monteur in allerijl probeerde de storing te verhelpen.

 


Pin It
Bekeken: 2886x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/