De organisatie piekerde er niet over om de live TV-show "Nederland staat op tegen kanker" af te gelasten, wel werd het programma enigszins aangepast. Gelukkig bleef donder en bliksem tijdens de uitzending uit, maar nat was het wel.

Er werd een noodscenario bedacht in samenwerking met de veiligheidsdiensten en de gemeente Alkmaar; de tien kilometer van de run verviel en de vijf kilometer zou later van start gaan. Ook kon show naar binnen verplaatst kunnen worden, maar van die optie hoefde de organisatie geen gebruik te maken.

De lopers leek het weinig te deren, de meesten vonden het wel jammer dat de tien kilometer niet doorging maar het ging tenslotte om het sponsorbedrag wat zij binnen wisten te halen. Zo ook Alkmaarder Menno van Wersch, hij meldt op zijn Facebookpagina: "De donaties gaven mij veel motivatie. Ik heb heerlijk gelopen ondanks de regen en dat ik de tien niet kon lopen in verband met het weer". En hij mag trots zijn op zichzelf, hij haalde maar liefst € 1.102,50 op voor het KWF.

Dankzij de live-uitzending vanaf het Waagplein kan het KWF 15.103 nieuwe donateurs bijschrijven.
Pin It
Bekeken: 2250x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/