Cora van den Hoven uit Heerhugowaard kan zich gelukkig prijzen: ze heeft een complete make-over voor haar tuin gewonnen door mee te doen aan een winactie georganiseerd door het Hoogheemraadschap (HHNK). Door 212 stemmers werd haar tuin gekozen tot de meest water onvriendelijke tuin.

Cora kreeg op 17 mei de sleutel van haar woning en zowel de voor- als achtertuin waren compleet betegeld. "Aangezien mijn eerste prioriteit binnen in het huis ligt moeten beide tuinen helaas nog even wachten. Het zou natuurlijk geweldig zijn als de voortuin alvast de make over krijgt die zij verdiend omdat er jaren niks aan is gedaan", zo motiveert Cora haar deelname op de site van de winactie.

De winactie maakt onderdeel uit van een campagne van het HHNK voor groenere tuinen. Het doel van de campagne is meer bewustwording creëren over de gevolgen van de klimaatverandering en wat tuineigenaren daar zelf aan kunnen doen.
Pin It
Bekeken: 3192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/