Voor de kinderen van 6 tot 12 jaar oud die van theater houden is er zondag 10 juni een theatermiddag bij Artiance. De kinderen kunnen meedoen aan korte workshops en kijken naar de voorstelling van productiegroep 10+.

Artiance is een school waar kinderen een heuse theater- of muziekopleiding kunnen volgen en elk opleidingsjaar wordt anders ingevuld zodat het leuk blijft om mee te doen.

Als een leerling genoeg ervaring heeft in een theater- of musicalklas, kan deze in overleg met de docenten doorstromen naar een productiegroep. Deze groepen maakt echte voorstellingen van A tot Z en treden meerdere malen op.

De Kindertheatermiddag duurt van 12:00 tot 16:00 uur en deelname  kost 5 euro per kind. Voor meer informatie of aanmelden, kijk op artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 2339x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/