In de nacht van zondag op maandag is een bootinbraak gepleegd aan de Prins Hendrikkade in Broek op Langedijk. Drie jongens probeerden op een brommer te ontkomen richting de N242, maar twee van hen konden opgepakt worden. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Sint-Oedenrode en 19-jarige uit Groet.

Rond 02.00 uur meldde een getuige dat er mogelijk vier mannen vanaf een boot zouden komen die afgemeerd lag langs de Prins Hendrikkade. Een drietal stapte op een bromfiets en reed weg. De getuige vermoedde een inbraak.

De politie doorzocht de omgeving en zag de drie op een bromfiets rijden. De bestuurder wilde bij een stopteken niet aan de kant en de agenten zetten de achtervolging in. Bij de fietsbrug over de N242 reed de bromfietser niet de brug op, maar erlangs naar beneden. Hierbij viel de bromfiets en de drie jongens gingen te voet verder. Eén van hen kon snel worden aangehouden, een tweede na een korte zoekslag in de omgeving. De derde verdachte werd, ondanks inzet van een politiehond, niet teruggevonden. De hond verloor het spoor bij een sloot.

De twee aangehouden verdachten werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt onderzoek in naar de identiteit van de derde verdachte en mogelijk een vierde verdachte. (foto: politie Rotterdam)
Pin It
Bekeken: 2655x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/