Buurtbewoners ontdekten in de nacht van zondag op maandag een brand op een boot langs de Waarddijk in Oudkarspel. De brand heeft de boot verwoest en eigenaar Lorenzo van der Veen is nu vrijwel al zijn eigendommen kwijt.

Lorenzo sliep een tijdje op een nabijgelegen camping, omdat er heisa was rond de vergunning voor de boot. ''Ik ben alles kwijt, ik heb alleen mijn fiets en deze kleren nog.  Ik vermoed dat het vuur is aangestoken, want ik heb er alles aan gedaan om brand te voorkomen. Ik had bijvoorbeeld twee brandblussers aan boord, maar die kon ik vannacht niet gebruiken, omdat ik op de camping sliep", vertelt hij aan mediapartner NH Nieuws.

De brand in de boot was doorgeslagen naar de steiger, waardoor de boot los was gekomen en midden op het kanaal dreef. De brandweer moest eerst vanaf een eigen boot de brand blussen, voordat de restanten naar de kant gebracht konden worden.

Hoe de brand in de boot is ontstaan is nog onduidelijk.
Pin It
Bekeken: 4120x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/