Kogelstootster Jessica Schilder heeft zaterdag brons gewonnen op het Nederlands kampioenschap indoor in Apeldoorn. In haar vijfde poging stootte ze de 4kg kogel naar 16,04m. De Hera-atlete moest mede-junior Jorinde van Klinken voor zich dulden, net als een week eerder tijdens het NK indoor voor junioren. Melissa Boekelman pakte 'haar' titel weer op.

Ook Sandy Lundgren nam deel aan het NK indoor ondanks fysieke malheur in de laatste periode. In de 60m series liep ze een tijd van 8,23s en bleef zo een tiende boven haar record. Ronald Dekker had een kansje op een finaleplaats op de 400m, maar diskwalificeerde zichzelf.

In de schaduw van het NK was er zondag een jeugdwedstrijd in Amsterdam, waarop diverse Hera-talenten goed presteerden. Jared Broers zette zichzelf weer solo bovenaan de nationale ranglijst 60m horden voor C 1e-jaars, door zijn record van 8,91s naar 8,82s te verbeteren. De finale won hij met 8,90s. Later sprintte hij naar een dik 60m sprintrecord van 8,07s.

In Jared's kielzog liep Jeff Tesselaar (JJC2) naar een mooi hordenrecord van 9,36s, dat hij in de finale verbeterde naar 9,28s, goed voor een vierde plaats. Ook op de 60m ging de meerkamper hard vooruit, via 8,00s naar 7,96s, goed voor nog een vierde plek. Jeff won het verspringen, met een voor hem minder resultaat van 5,58m.

Isa Kolle (MJC1) won het kogelstoten maar door gebrek aan concurrentie bleef ze met 11,76m ver onder haar record. Manon Hoedjes (MJD1) verbeterde zichzelf wel opnieuw door 9,46m te stoten. Ze werd eerste van 1e-jaars D's en totaal vijfde.

De Heerhugowaardse 1e-jaars D Lana Broers, uitkomend voor Hylas Alkmaar, presteerde ook goed. Ze bleef in de 60m horden series met 10,32s maar net boven haar record en werd uiteindelijk derde met 10,39s, als snelste D1. Bij het verspringen werd ze met 4,12m overall vijfde. (archieffoto: Björn Paree)
Pin It
Bekeken: 2334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/