Bibliotheek Kennemerwaard organiseert donderdag 8 maart, samen met De Werkgroep Vrouwenactiviteiten Heerhugowaard een ochtend- en middagprogramma in het teken van de Internationale Vrouwendag. Belangrijk onderdeel is de lezing van glaskunstenaar Lucia Admiraal.

Om 10:30 uur start de inloop van een koffieochtend in Wijkcentrum De Horst en er is ook een lunch. Hiervoor dient men zich aan te melden. 's Middags gaat het programma verder in de bibliotheek aan het Parelhof, met inloop vanaf 14.00 uur en de lezing van Lucia om 14.30 uur. Toegang is gratis.

Na 20 jaar werken besloot ze het roer volledig om te gooien door van haar hobby haar beroep te maken. Lucia was met niets en onbevangen het nieuwe avontuur aangegaan. Deze stap is niet makkelijk geweest, maar Lucia is nu, inmiddels veertien jaar later, trots op wat ze bereikt heeft. Zo blijft haar klantenkring groeien, houdt ze exposities in binnen- en buitenland en heeft ze haar eigen glasatelier in Heiloo.

Aanmelden voor de lezing kan via bibliotheekkennemerwaard.nl
Aanmeldingen voor de lunch gaan via Agnes Vendel: 0654341562 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/