Heerhugowaard gaat voor razendsnel en stabiel internet voor alle inwoners, zonder extra kosten. Netwerkbeheerder E-Fiber is bereid om heel de gemeente gratis van glasvezel te voorzien en voert de komende maanden campagne om dit mogelijk te maken.

Het gebruik van internet is de laatste jaren explosief gegroeid en dat die groei zal nog wel even doorzetten. Dit vraagt om een betrouwbare en supersnelle internetverbinding en die wil gemeente Heerhugowaard op ieder adres bieden via glasvezel. Overigens is internet zo nog wel eens goedkoper dan via kabel.

In maart en april organiseert E-Fiber informatieavonden. Zodra de exacte data bekend zijn, wordt iedereen in Heerhugowaard uitgenodigd. "We hopen dat alle inwoners en ondernemers hiervoor belangstelling tonen, dan kan E-Fiber snel beginnen met de aanleg van het netwerk", laat de gemeente weten.
Pin It
Bekeken: 4742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/