De Provincie Noord-Holland heeft op 19 januari aangekondigd dat de aanpak van de N246 (Alkmaar-Zaanstad) rond de zomer van 2018 zal beginnen. Dit betekent dat de werkzaamheden een half jaar lang samenvallen met de werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug (N242).

De VVD-fracties van Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Schagen en Uitgeest voorzien een grote verkeerschaos en doen een dringend verzoek aan de Provincie om de werkzaamheden aan de N246 uit te stellen tot de Leeghwaterbrug klaar is.

Waards VVD-fractievoorzitter Falco Hoekstra: ‘’Wij snappen niet dat de Provincie het onderhoud aan de Kogerpolderbrug en de Beatrixbrug (N246) en de Leeghwaterbrug tegelijkertijd heeft gepland. Dit zal de inwoners uit onze regio en de kop van Noord-Holland enorm raken.’’

De werkzaamheden aan de bruggen van de N246 zijn naar verwachting eind 2019 afgerond. De parellelweg en de rotonde bij de Woude zijn eind 2020 klaar.

Langedijker VVD-vicefractievoorzitter Rob Wagenaar: “Veel ondernemers, forenzen en transportbedrijven uit onze gemeenten maken vice versa gebruik van deze routes. Het N246-onderhoud uitstellen is een must.”
Pin It
Bekeken: 3245x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/