Stichting Flore, waaronder 27 rooms-katholieke basisscholen vallen, is gefuseerd met Stichting Kinderopvang Heerhugowaard. In deze regio bestond een dergelijke samenwerking nog niet. De stichtingen gaan samen verder onder de naam Blosse. De verwachting is dat in binnen enkele maanden 21 scholen van de stichting gezamenlijk opvang en onderwijs zullen aanbieden in het kindcentrum.

Een kindcentrum is voor kinderen van 0 tot 12 jaar, het is de hele dag open en biedt breed pakket aan van onderwijs en opvang. De voordelen van een kindcentrum zijn dat de ouders één aanspreekpunt hebben, medewerkers dezelfde visie hebben en dat de kinderen vanuit een doorgaande ontwikkelingslijn gevolgd kunnen worden. Voor de kinderen moet dit gedurende de 12 jaar die ze er doorbrengen een gevoel van rust en veiligheid.
Pin It
Bekeken: 3294x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/