Alkmaar, 11 december 2013. De interactieve voorstelling 'Baantjer, de Cock en de moord in het theater' op zondag 9 februari 2014 is bijna uitverkocht. Wegens grote belangstelling is besloten tot het bijboeken van een voorstelling op dezelfde dag, 's middags om 14.00 uur.

'Baantjer' gaat komend seizoen voor het eerst het theater in. Het publiek waant zich midden in een spannende nieuwe aflevering van de populaire en oer-Hollandse televisieserie. Topacteur Peter Tuinman kruipt in de huid van de eigenzinnige inspecteur De Cock, Mike Weerts speelt zijn assistent Vledder, Peter Römer vertolkt de rol van hoofdcommissaris Buitendam. De drie moeten direct in actie komen nadat een moord is gepleegd. Tijdens de voorstelling speelt het publiek een belangrijke rol bij het ontmaskeren van de moordenaar.

Pin It
Bekeken: 1503x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/