Alkmaar, 11 december 2013. Stichting Jong Ondernemen organiseert jaarlijks de Company Launch, een landelijk project met het doel ondernemerschap van studenten te bevorderen. Mbo-, hbo en wo-opleidingen doen eraan mee. De 31 deelnemende groepen in Noord-Holland moesten maandag bij de ABN-AMRO in Amsterdam hun product tonen tijdens een 'pitch' van twee minuten. Ook de Blue Student Company van de opleiding Small Business & Retail Management bij INHolland Alkmaar deed mee. De tweedejaars studenten Aline Blomvliet (23 jaar, Schagen), Simone Schuijt (21, Langedijk), Laura Vogel (20, Alkmaar), Joep Schoppen (19, Alkmaar) en Misha Stoop (21, Alkmaar) wisten de vier juryleden te overtuigen en mogen zich nu de beste Student Company van Noord-Holland noemen.

De Blue S.C. heeft de Bluetooth Bubble op de markt gebracht. Dit een Bluetooth-apparaatje met speaker en microfoon, eenvoudig met een zuignap op tablets en smartphones te plakken en dat maakt hem uniek. De Bluetooth Bubble is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, de batterij gaat 6 tot 8 uur mee en is op te laden via een bijgeleverde USB-kabel. Daarnaast is het een duurzaam product, bestand tegen schokken en ook nog eens spatwaterdicht.


Pin It
Bekeken: 1843x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/