Alkmaar, 11 december 2013. Enige tijd geleden werden in zwembad de Hoornse Vaart filmopnames gemaakt door Mathijs Balthus en zijn cast en crew. Dit werd gedaan in opdracht voor het Mediacollege Amsterdam. Het resultaat is een prachtige korte film van vijf minuten en is nu exclusief te bewonderen op de website van de Hoornse Vaart. De studenten hebben veel werk in het project gestoken. In totaal hadden zij zes weken de tijd gehad om de korte film te realiseren. De film DOOF gaat over Esmee: Esmee is doof en heeft als hobby zwemmen. Dagelijks gaat ze naar het zwembad toe. Tijdens het zwemmen wordt ze geconfronteerd met haar beperking. In deze film probeert ze haar angst te overwinnen.

Jan Wit, teamleider bij de Hoornse Vaart, vertelt: "Toen wij werden benaderd door Margo van der Veldt om het zwembad beschikbaar te stellen voor de filmopnames van deze korte film wilden wij hier uiteraard graag aan meewerken. Zo hebben we een bijdrage kunnen leveren aan het resultaat: DOOF. Het resultaat is werkelijk verrassend, ook ons zwembad staat er mooi op! Dat wij vervolgens de primeur krijgen door de film aan het publiek te tonen is wel de slagroom op de taart te noemen."

 

Pin It
Bekeken: 1084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/