Alkmaar, 11 december. Wie altijd al heeft willen weten hoe een ouderwetse foto gemaakt wordt, precies zoals de Dames Vlaanderen dat deden, kan op 27 december en 3 januari ontdekken hoe een camera werkt in het Stedelijk Museum. Die twee vrijdagen in de Kerstvakantie kunnen kinderen zelf aan de slag in het museum. In het kader van de tentoonstelling 'Dames Vlaanderen' maken ze hun eigen camera obscura en leren hoe een fototoestel werkt. Daarna mogen ze met een Kunst Kijk Koffer de tentoonstelling van de Dames Vlaanderen in. Deze koffer zit vol prikkelende kijkvragen, opdrachten en voorwerpen waarbij wetenschap, techniek en kunst elkaar ontmoeten.

De workshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar begint om 13:30 uur en duurt ongeveer een uur. De expositie over gaan met de Kunst Kijk Koffer duurt ongeveer een half uur tot een uur. Aanmelden voor deze workshop is noodzakelijk. 

Pin It
Bekeken: 1278x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/