Alkmaar, 07 december 2013. In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een flinke brand het gebouw van kanovereniging Odysseus vernield. De kantine, kleedkamers, krachthonk en loods waar de verenigingsboten in opgeslagen waren zijn verwoest. Twee andere botenloodsen en een op het terrein aanwezige drakenboot zijn gespaard gebleven. De brand is rond 02.30 uur uitgebroken en zorgde voor flinke rookontwikkeling. Bewoners van een nabijgelegen appartementencomplex moesten hun woning in verband met de rookontwikkeling verlaten. Ze werden opgevangen in de kantine van Alkmaarsche Boys.

Rond 04.00 uur kon de brandweer het sein brand meester geven. Na het blussen van de brand is de brandweer aan de slag gegaan met het luchten van de door de rook getroffen appartementen. Aan het begin van de ochtend konden de bewoners terugkeren naar hun appartement.

20131207 odysseus 001

Pin It
Bekeken: 1872x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/