Heiloo, 7 december 2013. Circus SIJM bestaat dit jaar 12 ½ jaar en sluit haar jubileumtournee traditiegetrouw af met de speciale serie kerstvoorstellingen in Heiloo. Op het evenemententerrein aan De Omloop ontstaat wederom een sfeervol wintersprookje, met dit jaar een Chinees tintje.  Er staat een circusdorp als een 'luxe verpakte kerst-bonbon'. Puur ambachtelijk, maar ook theatraal, klassiek vol vakmanschap en passie. Wie de nieuwe tent betreedt waant zich direct in een sfeervol circuspaleis met kroonluchters, pluche en gouden ornamenten. Niet voor niets heeft deze jubileumproductie de titel 'Alexander'. Een circusshow met Koninklijke allure.

Speciaal voor het wintercircus wordt de voorstelling aangevuld met vier bekroonde acts van het Groot Chinees Staatscircus. Na twee jaar onderhandelen is het circusproducent Alex Sijm gelukt om hen aan zich te binden en het publiek in Heiloo beleeft de primeur. Het vormt een kroon op het toch al bijzondere jubileumjaar. Verder is er natuurlijk van alles dat men in een circus kan verwachten: clowns, dieren, acrobatiek en muziek, maar dan wel met een eigen tintje. In deze tijd, waarin de sociale media de hele wereld binnen handbereik brengen, beleven circus en illusieshows evengoed een enorme comeback. Het lijkt wel of het publiek er naar verlangt om dingen te zien en te beleven waar men met het verstand niet bij kan. In deze setting past ook de illusie act van de Magic Brothers - Marcin en Tomasz: een mysterieus en wonderbaarlijk nummer uit Polen.

Kaarten bestellen is mogelijk via de website van het Noordhollands Wintercircus.  Wie via internet reserveert betaalt voor alle kaarten de kinderprijs. Deze korting bedraagt € 3,00 per entreebewijs. De kaarten worden vervolgens per mail toegezonden.

Pin It
Bekeken: 1405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/