Alkmaar 20 oktober 2013. Dinsdag 22 oktober is het Wereldstotterdag. Vrijdag is door uitgeverij SWP Amsterdam een nieuw boek over stotteren uitgebracht: Stotteren doe je niet alleen. Ilanda de Dood, logopedist-stottertherapeut in Alkmaar en Carla van Wensen, kindertherapeut in Heiloo en zelf stotteraar, hebben dit boek geschreven en aangevuld met verhalen van een aantal jongeren die zij onder behandeling hebben. Twee van hen hebben onlangs meegedaan aan het  tv-programma 'It gets better' en één jongere was te zien in het programma Sprakeloos. Ook is drie jaar geleden de documentaire 'Als de adem stokt' van Barbara den Uyl opgenomen met jongeren vanuit het Stotterinterventiecentrum Alkmaar.

Carla van Wensen schreef eerder 'Stotterkit', een help- en doeboek voor kinderen van 7 tot 11 jaar en 'Help..ik voel zoveel', waarvan onlangs de derde druk is verschenen. Meer over het boek 'Stotteren doe je niet alleen' op de website van SWP.


 

Pin It
Bekeken: 1600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/