Alkmaar, 20 oktober 2013. Inmiddels is het duidelijk: Plubos kan zich meten met de topteams uit de Eredivisie. Alleen punten scoren wil het nog niet echt lukken. Vrijdagavond was het de ploeg uit Venray die na een verhitte strijd met 6-3 aan het langste eind trok en Plubos met lege handen naar huis liet gaan. Lake Valley had de handen vol maar kon langzamerhand het speltempo aanpassen en slinkser opereren. Daarnaast kreeg het geen strafschop tegen voor hands en ook geen geel voor het openlijk shirtje trekken, tot frustratie van coach Ron Admiraal die het daarna aan de stok kreeg met het publiek en zelfs de zaal moest verlaten.

Na de lange reis kwam Plubos sterk uit de startblokken. Lake Valley werd overrompeld. Na meerdere scoringskansen was het Amy Visser die koelbloedig afrondde. Lake Valley profiteerde na 6 minuten van een verdedigende opstellingsfout en maakte gelijk. Vier minuten later was het 2-1, maar Jocelyn Louhatapessy trok de stand weer tot 2-2 door een rebound strak hard in te schieten.

Vroeg in de tweede helft kon Plubos een vrije trap vanwege hands bij de cirkel benutten. Amy Visser schoot ondanks opnieuw hands en Brigitte Pluijmers kon de bal nog toucheren voor de 3-2. Lake Valley mocht in haar handen dichtknijpen en vooral ook de keepster bedanken dat het de Alkmaarders weer niet lukte om uit te lopen. En toen viel de 3-3 als een mokerslag. De strijd werd heviger en de onvrede van coach Admiraal over het fluitwerk werd halverwege de tweede helft bestraft met verwijdering uit de zaal. Kort daarop besliste Lake Valley in 20 seconden tijd de wedstrijd met twee doelpunten. Plubos deed er nog alles aan, maar zonder succes. Ook de scheids werkte niet mee en zo werd het in Venray uiteindelijk nog 6-3.

Pin It
Bekeken: 1148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/