Alkmaar, 7 oktober 2013. Gemeente Alkmaar wil graag haar inwoners zoveel mogelijk betrekken bij haar besluitvorming. Dat geldt ook en vooral voor de inwoners boven de 50, waarvoor onder de noemer 'Zilveren Kracht' beleid wordt gemaakt. Om een goed beeld te hebben van de wensen en mogelijkheden van deze groep Alkmaarders valt in de loop van de volgende week bij een grote groep van hen namens het college van B&W een enquête in de bus, opgezet door TNS NIPO. Wethouder Victor Kloos (OPA): "Het Nederland van nu staat voor een aantal ingrijpende veranderingen in het maatschappelijk beeld. De gemeente Alkmaar neemt haar rol hierin serieus, evenals de mening van haar inwoners. Mensen boven de 50 zijn nog volop aan het werk en waarschijnlijk blijven ze dat ook steeds langer doen. Onder de noemer Zilveren Kracht geven we grote prioriteit aan deze groep inwoners."

Het college wil beleid dat is gericht op de inzet van de kracht, vitaliteit, kennis en kunde én levenservaring van 50-plussers. "Iedereen heeft recht op een zinvol leven; zeker de oudere groep Nederlanders. Zij behouden daarmee hun vitaliteit. Volgens ons valt dat perfect te combineren met de roep in onze maatschappij om meer persoonlijke betrokkenheid, aandacht en hulp van alle inwoners", aldus wethouder Jan Nagengast (CDA).

Pin It
Bekeken: 1196x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/