Alkmaar, 7 oktober 2013. Na de succesvolle kookworkshop eind juli, organiseren Kookerij Akkers en Romesco op 13 oktober opnieuw samen een culinair evenement: "Het Lezersdiner". Bijna iedereen houdt van lezen. Mooie boeken kunnen soms enorm inspireren! Natuurlijk bestaan er ook talloze romans en boekpassages waarin eten en drinken centraal staan. Akkers en Romesco laten zich graag inspireren met favoriete boekpassages tot het creëren van een mooi gerecht met passende wijn en nodigt liefhebbers uit om zich op te geven. De vijf meest inspirerende inzendingen worden gebruikt voor de samenstelling van een speciaal vijfgangendiner. De uitgekozen inspirators worden uitgenodigd om hun passage voor te komen lezen tijdens het diner.

Wie een briljant boek op het oog heeft, maar het voorlezen minder ziet zitten hoeft niet te vrezen; een ervaren voorlezer zal het dan overnemen. Er is ruimte voor een vijftien amateurchefs, die in groepjes van drie chef Gerard kunnen assisteren met de voorbereiding en het meegeven van de gerechten. Wie gewoon alleen maar wil meegenieten is ook welkom. Inschrijven kan tot en met vandaag (7 oktober). Het diner vindt plaats op zondag 13 oktober van 14.30 tot 19.00. Meer informatie op de website van Romesco.

Pin It
Bekeken: 1377x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/