Alkmaar, 6 oktober 2013. Er zullen vast een aantal zwemmertjes niet meteen hebben kunnen slapen vrijdagnacht, want hoe gaaf is het zwemles te krijgen van zwemsterren Inge de Bruin en Sebastiaan Verschuren? De veelvoudig Olympische gouden medaillewinnares en Nederlands beste zwemmer van dit moment (twee keer EK brons in 2010) waren zaterdag in de Hoornse Vaart voor Swimming with the Stars. Er was een clinic voor kinderen van 10 tot 14 jaar en eentje voor mensen van 25 jaar en ouder. Het tweetal deed het met veel enthousiasme en dat werkte aanstekelijk bij alle zwemmers en zwemmertjes. Ook voor de zwemcoaches aan de kant was het leerzaam om 'Inkie' en Sebastiaan over zwemmen te horen en om andere oefeningen te zien.

Na de clinic was er ruim de tijd om handtekeningen te krijgen van Inge en Sebastiaan. Naast de grote posters, waarvan iedereen er eentje mee mocht nemen, werd er van alles on de neuzen van de Stars geschoven; van telefoonhoesjes tot drijvers. Een oudere deelnemer besloot zelfs zijn bovenlichaam met viltstift onder te laten schrijven. En natuurlijk kon iedereen met Inge en Sebastiaan op de foto. Het was een onvergetelijke dag voor alle aanwezige zwemliefhebbers. Swimming with the Stars was een initiatief van Alkmaar Actief. Dit is een samenwerkingsproject tussen de gemeente Alkmaar, zwembad De Hoornse Vaart en zwemvereniging DAW met als gezamenlijk doel talentontwikkeling en meer inwoners in beweging in het water. Verslaggever Robin Korving was er bij maakte dit (foto-)verslag.

 

Pin It
Bekeken: 1462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/