Alkmaar, 06 oktober 2013. Zondagmiddag ging AZ onderuit bij FC Groningen, in de Euroborg werd het 2-1 voor de Noorderlingen. Opnieuw is het AZ dit prille seizoen nog niet gelukt om na een Europese wedstrijd midweeks te winnen in de eerst volgende competitiewedstrijd. FC Groningen was tijdens de eerste helft oppermachtig, mede door een uitblinkende Kostic. Rechtsback Johansson had zijn handen dan ook vol aan de Serviër. Waar AZ nauwelijks in de buurt van het doel kon komen, was het aan de matige afwerking van de Groningers te danken dat beide ploegen met een 0-0 stand gingen rusten.

Ook na de rust was FC Groningen beter. Het pakte in de 52e minuut dan ook een verdiende voorsprong. Na een indraaiende vrijetrap van oud-AZ speler Van der Velden, kopte Botteghin op de paal. Helaas voor AZ hobbelde de bal er via Nick Viergever alsnog in: 1-0. Kort na de goal kwam AZ, tegen de verhouding in, op gelijke hoogte. Op aangeven van Martens kon Gudmundsson de bal in het doel werken: 1-1. AZ probeerde met het brengen van Avdic nog een voorsprong af te dwingen, maar kreeg kort na zijn rentree alsnog de 2-1 om de oren. Zivkovic, die koud een minuut in het veld stond, werd bediend door Van der Velden en kon geheel vrijstaand de bal binnenkoppen: 2-1.AZ werd nooit echt gevaarlijk meer na deze treffer, en kon dus zonder punten terug naar Alkmaar.

De volgende wedstrijd van AZ is pas over 2 weken. Op 20 oktober neemt AZ het dan in eigen stadion op tegen Cambuur Leeuwarden, wellicht doet het dat dan met een nieuwe trainer.

Pin It
Bekeken: 1120x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/