Alkmaar, 05 oktober 2013. Zondagmiddag gaat AZ in de Euroborg op bezoek bij FC Groningen. Na de winst op Sparta in het bekertoernooi, de knappe overwinning tegen PSV voor de competitie en het sterke optreden tegen PAOK Saloniki in de Europa League, speelt AZ weer is buiten de stadsmuren. Ondanks het tussentijdse ontslag van Gert-Jan Verbeek, lijkt AZ de weg naar boven te hebben gevonden. De 8e plek op de ranglijst doet anders vermoeden, maar met slechts twee punten achter de nummer 2 en 3 doet AZ bovenin volop mee.

Net als tijdens het Europese treffen met PAOK Saloniki, zijn Martin en Dennis Haar ook deze wedstrijd de eindverantwoordelijken. Zij kunnen in ieder geval niet beschikken over Eli Babalj. Hij is afgelopen vrijdag geopereerd waardoor hij 6 weken is uitgeschakeld en zijn debuut nog moet uitstellen. Twijfelgevallen voor de ontmoeting met FC Groningen zijn Roy Beerens en Markus Henriksen. Beerens heeft aan het duel met de Grieken afgelopen donderdagavond een rugblessure overgehouden, terwijl Henriksen een liesblessure opliep tijdens de afsluitende training voor dat treffen. De wedstrijd van zondagmiddag wordt afgetrapt om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Nijhuis.

Pin It
Bekeken: 1419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/