Alkmaar, 2 oktober 2013. Zaterdag 12 oktober geeft saxofonist Victor Posch een saxofoonworkshop voor 'absolute beginners' in het Muziekcentrum Blue. Het motto: speel in 90 minuten een samba op saxofoon. Victor Posch is een bekende Nederlandse saxofonist, theatermaker en workshopleider. In 2010 won hij de Rabobank Cultuurprijs Muziek. De workshop is bedoeld voor mensen die graag eens willen ervaren wat het is om op een saxofoon te spelen. Er is geen enkele muzikale ervaring nodig en de deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen. In de workshop leren de deelnemers (maximaal 16) in 90 minuten de beginselen van het spelen op een saxofoon. Aan bod komen de basisgrepen, de blaastechniek, het notenschrift en de juiste houding. Na 90 minuten wordt gezamenlijk de samba gespeeld.

Iedere deelnemer, minimumleeftijd 10 jaar, krijgt een eigen altsaxofoon met alle accessoires ter beschikking. Vanzelfsprekend zijn de saxofoon en het mondstuk van binnen en buiten gereinigd. De saxofoonworkshop kan ook worden geboekt als bedrijfsuitje, teambuilding-bijeenkomst of familiefeest. De workshop op zaterdag 12 oktober is van 13.00 – 14.30 uur in Muziekcentrum Blue aan de Edisonweg 7f. Prijs workshop 35 euro per persoon inclusief gebruik altsaxofoon, rietje, accessoires. Aanmelden/info op de website van Victor Posch.

Pin It
Bekeken: 1275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/