Alkmaar, 01 oktober 2013. Donderdagavond ontvangt AZ het Griekse PAOK Saloniki in het eigen AFAS Stadion. Voor beide ploegen is het de tweede wedstrijd in het Europa League toernooi. Zowel AZ als PAOK wist zijn eerste wedstrijd te winnen, en delen dan ook de eerste plek in poule L. Voor AZ is het de eerste wedstrijd na het ontslag van Gert-Jan Verbeek, zijn taken worden tijdelijke overgenomen door Marten en Dennis Haar. Ondanks het ontslag zal er in de opstelling van AZ waarschijnlijk weinig veranderen. Op basis van de dinsdagmiddagtraining zal alleen Haps in de basis elf komen voor Gorter, die tegen PSV het veld geblesseerd verliet.

In het seizoen 2004/2005 trof AZ ook al PAOK Saloniki. AZ speelde toen sinds lange tijd weer Europees voetbal, en versloeg de Grieken in een tweeluik. De heenwedstrijd in Griekenland werd 2-3 in het voordeel van AZ. In eigen Alkmaarderhout maakte AZ het karwei af door wederom te winnen: 2-1. Bij het huidige PAOK is de Nederlander Huub Stevens de coach, ook ex-FC Twente speler Miroslav Stoch staat bij de Grieken onder contract. De wedstrijd van donderdagavond staat onder leiding van de Italiaan Banti en wordt afgetrapt om 19:00. Het duel wordt live uitgezonden op RTL 7.

Pin It
Bekeken: 1038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/