Alkmaar, 2 oktober 2013. Bibliotheek Kennemerwaard kijkt terug op twee zeer geslaagde dagen waarop Open Huis werd gehouden in de geheel vernieuwde bibliotheek in het centrum van Alkmaar. Vrijdag 27 september begon de feestelijke heropening met toespraken van directeur Erna Winters en burgemeester Bruinooge. Margriet Brandsma, verslaggever en presentator, vertelde met humor over haar herinneringen aan de bibliotheek in haar geboorteplaats Sint Pancras en later in Alkmaar. De officiële openingshandeling werd verricht via een Skypeverbinding met Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek en streekromanschrijfsters Greetje van den Berg en Gerda van Wageningen. Daarna was het tijd voor muzikale optredens van Koor Tadam en leerlingen van Artiance.

Tijdens het Open Huis op zaterdag waren er voor jong en oud tal van leuke workshops, presentaties, uitvoeringen, voordrachten en optredens. Veel mensen kwamen langs op de geheel vernieuwde bibliotheek te bekijken, te genieten van de optredens, het vernieuwde moderne interieur te beleven en vooral ook om deel te nemen aan de grote hoeveelheid activiteiten. Onder andere in het hypermoderne medialab was het druk. Er werd volop gegamed, gefilmd, er werden digitaal prentenboeken gemaakt er kon worden geschilderd op iPads en er was een DJ demonstratie.

Voor nieuwe én bestaande leden heeft Bibliotheek Kennemerwaard een jaar lang maandelijks leuke aanbiedingen in petto. De folder met acties is in alle bibliotheken te krijgen. Iedereen die nu lid wordt van de bibliotheek krijgt een gratis bioscoopkaartje.

 

Pin It
Bekeken: 1039x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/