Alkmaar, 10 september 2013. Waar gaat het nou helemaal over: Facebook, Twitter, Picasa, YouTube en LinkedIn? En wat is bloggen? Wat is er allemaal mogelijk met Google? Antwoord op deze vragen wordt gegeven tijdens de cursus 7Dingen. Wie meer van deze dingen wil weten kan terecht bij Bibliotheek Kennemerwaard.  7Dingen staat voor: in zeven stappen (veel) meer leren over het sociale web. In de cursus komen aan bod bloggen, omgaan met YouTube en Picasa en de sociale media. Een eigen startpagina maken met Symbaloo is ook onderdeel van de cursus. Verder komen ook nog privacy en veiligheid aan bod. Op zaterdag 5 oktober is de eerste bijeenkomst in de bibliotheek in Castricum, waarna iedereen aan de slag gaat in zijn eigen tempo en op de momenten die hem het beste uitkomen. De tweede bijeenkomst is zaterdag 9 november in de bibliotheek Heerhugowaard en de laatste op 14 december in bibliotheek Alkmaar Centrum.

Het meeste werk gebeurt thuis, op afstand begeleid door coaches. Wie een coach persoonlijk wil kan dat wekelijks tijdens drie spreekuren in de locaties Castricum (vrijdagochtend), Heerhugowaard (woensdagmiddag) en Alkmaar Centrum (zaterdagochtend). Er is plaats voor 30 deelnemers. Meer informatie in de bibliotheken of op de website.

Pin It
Bekeken: 1139x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/