Alkmaar, 10 september 2013. Het culturele seizoen is losgebarsten en dat betekent dat er weer vanalles bij Theater De Vest is te beleven. Het weekend wordt vrijdag de 13e afgetrapt door Nachtgasten. Acteurs Yorick Zwart, Koen Wouterse en Niels Croiset zijn gastheer voor een reeks acteurs. Voor iedere voorstelling worden drie van hen uitgenodigd, maar ze krijgen niet meer dan een rol, een telefoonnummer een geheim en een locatie. Op vrijdag spelen naast vaste Nachtgasten-acteur Koen Wouterse de gastacteurs Markoesa Hamer, Alexander Wolff en Sarah Vink mee. Aangezien bijna niemand weet hoe en wat wordt het dus een verrassende avond.

Zaterdag 14 september is het de beurt aan de Alkmaarse Hèlen Botman en Peter van Vleuten in een 'Zonsondergangconcert'. Zij brengen hoogtepunten uit de vertelconcertenreeks 'Grote Verhalen': een mix van storytelling en mooie songs, ontstaan tijdens hun omzwervingen door de VS. Over legendarische plekken, merkwaardige ontmoetingen en uitzonderlijke mensen. Met eigen songs, en muziek van onder andere Alison Krauss, James Taylor en Joni Mitchell.

Zondag 15 september staat de Japanse pianiste Maiko Mine op de bühne. Ze is geboren in 1984 en begon op 5-jarige leeftijd met pianospelen. Lessen en masterclasses volgde ze onder meer bij Ikuyo Kamiya en Anna Malikova. Op dit moment studeert ze met een beurs van de Japanse overheid voor zeer getalenteerde jonge Japanse musici. Op het programma staan Brahms en Beethoven.

Pin It
Bekeken: 1289x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/