Alkmaar, 23 juni 2013. Zaterdagmiddag liep Alkmaar uit om de wandelaars van de Plus Wandel4Daagse Alkmaar binnen te halen. Ondanks de regen stonden langs de route van de intocht en bij de finish op het Waagplein, waar zoals ook in voorgaande jaren voor de wandelaars de rode loper was uitgerold, veel vrienden en familie met bloemen op bekenden te wachten. Maar liefst 6.404 wandelaars hebben de zevende editie uitgelopen en de felbegeerde vierdaagsemedaille ontvangen. Na het feestelijke onthaal waren de meesten de vele kilometers, blaren, vermoeidheid en regen snel vergeten. Want vermoeide voeten of niet, er werd volop gedanst op het Waagplein.  

De Plus Wandel4Daagse Alkmaar beleefde woensdag tijdens de Strand- en Duinenroute een mooie start en ook op donderdag waren de omstandigheden op de BroekerVeilingroute ideaal. De laatste twee dagen moesten de wandelaars echter de nodige regen trotseren. Desondanks genoten de wandelaars vier dagen lang van de prachtige uitzichten langs de kust en de wegen door de polders van Noord-Holland. De afwisselende routes trokken deelnemers vanuit het hele land. Net als de bijzondere locaties van de stempelposten, zoals de Abdij van Egmond en Museum BroekerVeiling. Ook de nieuwe route viel zichtbaar in de smaak bij de fanatieke wandelaars. De route van de 40 km op de derde dag voerde de wandelaars door het duingebied van PWN in Castricum en over het strand van Bakkum.

Na zeven edities Alkmaar en omgeving is de Plus Wandel4Daagse Alkmaar een vast waarde bij wandelaars geworden. De 8e editie staat bij velen al in de agenda. Die wordt gehouden van woensdag 18 t/m zaterdag 21 juni. Inschrijven is al mogelijk vanaf 2 december. 

 

Pin It
Bekeken: 1222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/