Maandag even na 10.30 uur is een 13-jarige jongen uit Broek op Langedijk beroofd van zijn portemonnee. DE beroving gebeurde op de Baakmeerdijk, net ten oosten van Bergen.

De jongen fietste over het dijkje, toen een fietser rechts naast hem kwam rijden, hem bij de arm pakte en omver duwde. De man bedreigde de gevallen jongen met een scherp voorwerp en pakte zijn portemonnee af. Hierna fietste de man weg richting Bergen.

De dader was volgens het slachtoffer tussen de 18 en 25 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij is licht getint, dun en heeft donker haar dat op de zijkant opgeschoren is. Zijn gebit is onverzorgd en mist een paar tanden. De dader droeg een zwarte spijkerbroek met gaten, witte gympen en een soort bontjas in de kleur blauw. Hij fietste op een elektrische zwarte herenfiets van het merk Qwic.

De politie zoekt getuigen en is bereikbaar via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 3564x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/