Eerder maakte Zwembad Hoornse Vaart bekend mee te doen aan de 6e Wintertijd Challenge. Dit is een nationaal evenement voor een goed doel, die plaatsvindt in het extra uur bij de overstap naar wintertijd, dus in de nacht van 29 op 30 oktober. Vanwege de vele positieve reacties besloot Alkmaar Sport ook Challenges te houden op IJsbaan De Meent en Wielerbaan Sportpaleis Alkmaar.

Deelnemers kunnen in Alkmaar één uur en één seconde lang zwemmen, schaatsen of baanwielrennen in zo 'in slechts één seconde' normaal gesproken onmogelijke afstanden af te leggen. Op de schaatsbaan worden ronden bijgehouden met MyLaps, en bij de wielerbaan verzorgt Herman Schenk een training voor iedereen. Deelname kost een donatie van minimaal € 5 aan Spieren voor Spieren. Het geld komt ten goede aan onderzoek naar spierziekte bij kinderen. Je kunt je natuurlijk ook door anderen laten sponsoren!

“Vorig jaar is in totaal € 3000 opgehaald, dat hopen we dit jaar toch wel ruim te overschrijden,” aldus Roy Lennings, locatiehoofd van De Meent en Sportpaleis Alkmaar en organisator van de Challenge in Alkmaar.

Op spierenvoorspieren.nl kun je een profiel aanmaken en vervolgens een donatie doen en je te laten sponsoren. Kijk ook op demeentalkmaar.nl/wintertijdchallenge en sportpaleis-alkmaar.nl/ wintertijdchallenge.

Pin It
Bekeken: 3382x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/