Alkmaar, 12 maart 2013. Op zondag 24 maart, de dag dat Radio 538 live uitzendt vanaf het Waagplein, organiseren Z!n!n Eten en Drinken, Grandcafe Samen en Mojo's Eatertainment (Stichting Evenementen Waagplein) in samenwerking met Rotaract Club Alkmaar een grootschalig ontbijt op het Waagplein om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor War Child. Voor 15 euro per persoon kunnen aanwezigen een uur lang genieten van een uitgebreid ontbijt bij één van de 3 restaurants. Per verkocht ontbijt wordt 2,50 euro gedoneerd aan het goede doel. Het ontbijt vindt plaats van 6:30 uur tot 10:30 uur.

Van 22 tot en met 29 maart 2013 zetten alle dj´s van 538 zich weer een week lang non-stop in voor War Child. De actieweek is gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. De dj's komen op 24 maart met de War Child truck naar Alkmaar. Nico Zuurbier, voorzitter van de stichting: 'Met elke 12 euro die wij met deze actie inzamelen kan War Child een oorlogskind helpen. Ik vind het fantastisch dat wij, de ondernemers aan het Waagplein, via deze weg kunnen bijdragen aan deze geweldige actie". 


Honderdduizenden kinderen raken door oorlog hun ouders kwijt en staan er dan alleen voor. Veel van hen belanden in de prostitutie, of worden uitgebuit als huisslaaf of kindsoldaat. War Child komt op voor deze verlaten kinderen en zorgt ervoor dat ze op een veilige plek weer gewoon kind kunnen zijn.
 

 

Pin It
Bekeken: 999x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/