Alkmaar, 12 maart 2013. Op 5, 6 en 7 april vindt de ArtFair Alkmaar plaats. Gedurende drie dagen ademt de Grote Kerk niets anders dan mooie, bijzondere kunst in diverse soorten en maten. Zo'n 50 professionele kunstenaars tonen hun werk. Echte, originele kunst is mooier als sierobject in huis dan een poster waarvan vele exemplaren bestaan. In de historische ambiance van de Grote Kerk kunnen liefhebbers op hun gemak rondkijken en ontdekken of er iets van hun gading bij zit. Uniek gedurende deze editie zijn de modeshows die plaatsvinden in het kader van de Alkmaar Fashion Week.

Op vrijdag is de ArtFair geopend van 17.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro per persoon, behalve voor kinderen tot 8 jaar onder begeleiding. Meer informatie is beschikbaar op de website van de Grote Kerk.

 

Pin It
Bekeken: 1758x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/