Alkmaar, 11 maart 2013. Maandagmiddag heeft wethouder Victor Kloos een boom geplant op het schoolplein van basisschool de Prinsenhof in de Tochtwaard. De boom was het 550e exemplaar van het 1000-bomenplan van de gemeente Alkmaar. De boom gaat samen met 11 andere bomen het schoolplein van De Prinsenhof omzomen. Wethouder Victor Kloos bood de bomen eerder aan bij gelegenheid van het 40-jarig jubileum van wijkvereniging Huiswaard. April vorig jaar werd de bomenbarometer gelanceerd, die optelt naar duizend bomen. Wethouder Van de Ven plantte in de afgelopen periode de 250e boom bij de Stadsboerderij, wethouder Jan Nagengast de 275e bij het Victoriepark en wethouder Mirjam Hamberg de 300e bij basisschool De Rank.

De bomenbarometer loopt steeds verder op. De teller staat momenteel op 472. Dit boomplant-seizoen komen ook andere collegeleden nog in actie. Zo is de gemeente goed op weg naar een aantrekkelijk, gezond en groen Alkmaar. Om de bomenbarometer nog verder op te laten lopen kunnen Alkmaarders een aanvraag voor een extra boom indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Pin It
Bekeken: 1584x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/