Alkmaar, 11 maart 2013. Tijdens de landelijke kwartfinale van turnen heren in de Hoorse Vaart werden afgelopen zaterdag opnamen gemaakt voor het televisieprogramma 'Niks te gek'. Het gehele weekend werd gestreden in alle categorieën voor een plekje in de halve finale. Wanneer de camera's snorren staat Jeffrey Quee van Juventus uit Ermelo in het middelpunt van de belangstelling. Hij is een turner uit het circuit van de Special Olympics, bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. Jeffrey wil aantonen dat hij ook uitstekend kan meekomen in het reguliere circuit. Onder leiding van zijn trainer Bernard de Gier leefde hij helemaal naar dit voor hem zo geweldige evenement toe.

Het tv-programma 'Niks te gek' haakt in op dit soort uitdagingen. Er staan acht uitzendingen op het programma van medio april tot en met medio mei. De wedstrijd in Alkmaar bevat de belevenis van Jeffrey Quee, die voor hem begon op het thuisterrein. Hij kreeg een warm onthaal om het publiek te laten zien hoe waardevol de turnsport is voor mensen met een verstandelijke beperking, maar nog meer welke mogelijkheden daarin opgesloten liggen. Een speciale jury beoordeelde hem en er volgde een heuse prijsuitreiking. Zijn teamgenoten kwamen mee als echte fans.

 

Pin It
Bekeken: 1541x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/