Een zwarte bestelbus heeft zondagavond op de Voorburggracht in Oudkarspel meerdere fietsers aangereden: hij raakte zeker acht mensen, waarvan er vijf gewond zijn geraakt. Twee zijn zelfs zwaargewond. Het zou gaan om een groep jongeren. Na de botsing reed de bestuurder door, maar deze werd na een Burgernetoproep binnen een half uur getraceerd en aangehouden.

Een woordvoerder van de politie laat aan mediapartner NH Nieuws weten dat dat het ongeluk rond 17:30 uur werd gemeld. Volgens een getuige wilde de bestuurder van de bestelbus de acht fietsers inhalen en dit ging helemaal mis. De politie wilde dat scenario nog niet bevestigen zolang er nog onderzoek wordt gedaan.

De politie zoekt naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren. "Ook begrijpen we dat als je zoiets ziet, het heftig kan zijn. Mocht er behoefte zijn voor slachtofferhulp, dan kunnen ze contact met ons opnemen", aldus een woordvoerder van de politie.

De Voorburggracht is een belangrijke verbindingsweg die loopt door meerdere kernen van de gemeente Langedijk. Vanaf winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk loopt de weg in noordelijke richting tot de Ambachtsdijk in Oudkarspel. (foto's: Inter Visual Studios)
Pin It
Bekeken: 6187x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/