De oud-katholieke Sint-Agneskerk in Egmond aan Zee is regelmatig de locatie voor een gratis orgelconcert. Maandagavond 26 juli vanaf 20:30 uur speelt Steven Knieriem op het orgel. Hij is 19 jaar en geboren en getogen in Goes. Sinds zijn negende jaar volgt hij orgelles aan de Zeeuwse Muziekschool. Zijn passie is muziek, waar hij zijn brood mee hoopt te verdienen.

Na het behalen van vier muziekschooldiploma’s studeert Steven sinds september 2020 aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. Hier krijgt hij orgellessen van Ben van Oosten. Hij deed mee aan verschillende orgelconcoursen in binnen- en buitenland en won daarmee verschillende prijzen. Zijn orgelrepertoire bevat alle stijlperioden. Als beginnend componist schrijft hij zelf al werken voor orgel.
Pin It
Bekeken: 1597x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/