Heerhugowaard, 03 oktober 2014. Na het succes van het pilotseizoen van Route 65, heeft dé culturele route voor 65-plussers een definitieve plaats in de programmering van Cool verworven. In november staat een nieuwe Route op het programma, met Italië als centraal thema. De kaartverkoop startte woensdag en de belangstelling bleek wederom groot.

Het gevarieerde programma valt over de hele breedte in de smaak, zo valt af te leiden uit de eerste verkoopcijfers. In de Italië-editie zijn onder andere lezingen over de Italiaanse schilderkunst en het Vaticaan. Ook behandelt Fik Meijer de gladiatorengevechten en spektakelshows in Rome. Qua workshops is er de keuze uit onder andere het zingen van Venetiaanse gondelliederen, schilderen als Marini en traditionele dans uit de streek rond Napels. Natuurlijk zijn ook de culinaire activiteiten weer gepland. Denk aan een baristaworkshop voor een uitmuntend kopje koffie, of het maken van een vulling voor een traditionele ravioli. Ook de introductie- en afsluitende bijeenkomst worden omlijst door Italiaanse hapjes en drankjes.

Voor de meeste programma-onderdelen zijn nog kaarten te koop. Wie nog kaarten wil bestellen kan tijdens de reguliere openingstijden terecht bij de servicebalie of via de website van Cool. Het programmaboekje is te verkrijgen bij de servicebalie van Cool, via de Pieter Raat Stichting of in de Hugo Hopper.

Pin It
Bekeken: 2287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/